در کارخانهها برای جداسازی روغن و تفاله از آب استفاده میشود و برای تولید روغن زیتون فرابکر ، دمای آب باید زیر ۳۰ درجه سانتیگراد باشد. از همین رو، روغنهای فرابکر و روغنهایی با کیفیت پایینتر باید قیمت متفاوتی داشته باشند و انتخاب را بر عهده خریدار بگذارند. گرچه تشخیص ۱۰۰ درصدی روغن زیتون فرابکر از سایر روغنهای زیتون فقط در آزمایشگاه امکانپذیر است اما با چند روش میتوان تفاوت این دو را تا حد زیادی تشخیص داد.
به وبلاگ خود خوش امدیدنظرات این مطلب
تعداد صفحات : 0
درباره ما
اطلاعات کاربری
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی