روغن کنجدفرابکر ، یک روغنگیاهی است که از دانه های کنجدگرفته می شود. از آن گذشته به عنوان یک روغنآشپزی در هند جنوبیاستفاده می شود و به عنوان طعم دهنده خوش مزه در غذاهای خاور میانه، آفریقا و جنوب شرقی آسیا به کار می رود. یک عطر و مزه معطر متمایزی دارد. روغناستخراج شده از دانه کنجددر علم پزشکینیز محبوبیت خاصی دارد. این روغندر آسیا محبوب است و یکی از قدیمی ترین روغنها بر پایه چیدنی است، اما تولید انبوه در سراسر جهان به دلیل فرآیند برداشت دستی نامناسب که برای استخراج روغن مورد نیاز است، همچنان محدود است.
روغن کنجداز روغن های غیراشباع است. ارزش غذایی این روغن بسیاری بالاست زیرا بیشترین اسیدهای چرب آن «لینولییک اسید» (امگا 6) و «لینولنیک اسید» (امگا 3) هستند که هر دوی آنها از اسیدهای چرب ضروری اند و دریافت روزانه شان به علت اینکه بدن قادر به تولید آنها نیست و باید از طریق رژیم غذایی به بدن برسند، توصیه می شود. از بارز ترین خواص درمانی روغن کنجددر پیشگیری و درمان سرطانهای سینه، پروستات و سرطانهای دستگاه گوارش، سکته های قلبی و بسته شدن عروق(تصلب شرایین)است که با وجود این خواص درمانی بی نظیر این روغنبه ملکه روغنها بدل شده است.
اگر از روغن کنجدبرای پخت و پز استفاده نمی کنید، شرط می بندم الان کنجکاو شده اید که این روغن را به کار بگیرید. استفاده از روغن کنجدبه عنوان یک چاشنی بسیار رواج دارد و در صورت تهیه آن لازم نیست نگران این باشید که حالا چطور استفاده اش کنید می توانید آن را در بیشتر غذاهای همیشگی مورد استفاده قرار دهید. کافیست چند دستور پخت که در آنها از روغن کنجد استفاده شده را مورد بررسی قرار دهید تا مقدراش نیز دستتان بیاید.
مشاهده پست مشابه : پمپ وکیوم خلاء در کاربردهای مختلف تأثیر دارد